رونق بازارگردانی تخصصی بعد از صدور دستورالعمل سال ۹۹ سازمان بورس درباره الزام بازارگردانی
[ad_1]
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درخشانفر از کارشناسان حوزه مالی در پانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی با اشاره به اینکه فعالیتهای جدیدی در حوزه تامین مالی و سرمایهگذاری در دستور کار قرار گفته است، گفت: امروز از صندوقهای درآمد ثابت گرفته تا فراصندوق، صندوق جسورانه و… در قالب طیفهای مختلفی از شیوههای سرمایهگذاری در اختیار مردم قرار گرفته است.
وی افزود: 6 شرکت جدید در حوزههایی از قبیل فولاد، تکنولوژی و…در حال آمادهسازی برای لیست شدن در بازارهای مختلف بورسی هستند؛ هماکنون 7 همت اوراق بدهی نیز آماده عرضه در بازار سرمایه برای تامین مالی شرکتها است.
درخشانفر تصریح کرد: درخواستهای جدیدی در حوزه بازارگردانی به شرکت بورس و فرابورس ارائه شده است؛ باید تلاش شود که در حوزه بازارگردانی تنها محدود به خرید و فروش سهام نباشیم و خدمات متنوعتری به بازار و سهامداران ارائه شود.
امیرعباس صفا از دیگر کارشناسان مالی نیز در این نمایشگاه گفت: خدمات بازارگردانی جدید تنوع زیادی دارند اما خود بازارگردانی از شهریور سال 1399 بعد از الزام سازمان بورس به شرکتها در دستور کار قرار گرفت.
وی با بیان اینکه در آن مقطع دانش خوبی برای بازرگردانی در بورس کشور وجود نداشت، تصریح کرد: صندوقها به این نتیجه رسیدند که خودشان نیازهای مربوط به بازارگردانی را در دستور کار قرار دهند. در گام مرحله تحقیق و توسعه و برررسی بازارهای جهانی انجام شد؛ با توجه به محدودیت دامنه نوسان در بازار سرمایه کشورمان باید نسخه بومی بازارگردانی طراحی میشد.
این کارشناس مالی یادآور شد: تیمهای مختلف در صندوق بازارگردانی از قبیل گروه سرمایه گذاری ایجاد شده است؛ گروه حسابداری باید ارزش روز صندوق را محاسبه کند و این واحد در اکثر بازارگردانها مشترک است. در همین راستا بخش مدیر ارتباط با مشتری متشکل از تیم مهندسان مالی توسعه پیدا کرده است.
وی افزود: تیم بعدی، تیم تحلیل محتواست که باید دائما گزارشهای مالی و عملیاتی شرکت را بررسی کرده و تحولات آتی شرکت را مدنظر قرار دهد؛ مشاورههای این گروه در اختیار تیم پنجم که گروه توسعه استراتژی است قرار میگیرد. از خروجیهای اولیه برای تدوین استراتژی خرید و فروش انجام میشود.
انتهای پیام/
[ad_2]
منبع